hot air balloon flightsballoon flight gift

Vaše iskustvo letenja


Letovi balonom na vrući zrak

Mi smo prva kompanija koja nudi letove balonom u Bosni i Hercegovini i za to imamo punovaznu licencu. Kao Dream Team Balloon imamo značajno iskustvo u vožnji balonom na vrući zrak na vrhunskim turističkim lokacijama diljem svijeta kao što su Cappadocia, Pamukkale ili pustinja u Dubai. Sada smo na terenu BiH da ostvarimo vase snove,. Pozivamo Vas da se pridružite avanturi, osjetite duh i živite san s nama. Dopustite da vam pokazemo vaš prvog leta balonom na vrući zrak!

Nevjerojatne stvari za vas

letovi balonom na vrući zrak

Ne samo da mozete otkriti nevjerojatne krajolike, nego i učinite svoj let neosporno nezaboravnim sa slikovitim fotografije. Naše lokacije letova posebno će vas iznenaditi prekrasnim pogledom na planine. Ukratko, naš profesionalni pilot i posada pobrinut će se da vam pruže jedinstveno i prije svega sigurno iskustvo.

Sjajan način da svojim voljenima ponudite najbolje i nezaboravno iskustvo s našim privatnim letovima. Tako će prosidba, vjenčanje, rođendanska zabava ili godišnjica postati uspomena za cijeli život uz pomoć vašeg pilota i zemaljske posade. Posebno će poklon bon za let balonom biti nevjerojatno iznenađenje za sve.

Letimo rano ujutro, drugim riječima oko izlaska sunca. Ponekad, ali vrlo rijetko letovi su mogući kasno navečer, neposredno prije zalaska sunca.

Nudimo nekoliko lokacija letova, ovisno o vremenskim uvjetima:

Puni let traje 45-60 minuta, ali prije leta sudjelovat ćete i u napuhavanju balona. Po završetku leta zajedno ćemo zajedno ispuhati balon i napraviti malu proslavu uz šampanjac. A nakon toga idemo zajedno na doručak u obližnji restoran. Na kraju cemo vam darovati male suvenire.Sveukupno će cijelo iskustvo trajati oko 3 do 4 sata. Maksimalan broj putnika je cetiri (4)*, tako da možete letjeti s obitelji ili prijateljima!

* minimalan broj putnika je 2

Provjerite ovdje for the details

190 EUR po osobi

45-60 minuta letenja

usidreni letovi

Upoznajte se s balonom na vrući zrak i doživite osjećaj pletene košare dok je balon privezan. Košara se pričvršćuje na tri točke, kako bi se dobila visina od 10 do 30 m, ovisno o vremenskim uvjetima na fiksnoj lokaciji. Kao rezultat toga, imate priliku promatrati okolinu i fotografirati bez promjene lokacije tijekom 10 do 15 minuta privezivanja.

Nudimo usidreni let tijekom organiziranih događanja povremeno na fiksnim lokacijama, kao npr Nacionalni park Sutjeska, Međugorje ili Blidinje.

Fiksna lokacija za usidreni letovi je Dubrovnik.

50 EUR

po osobi

balloon mostarballoon Blidinjeballoon Croatia

Oglašavanje iz zraka

Zasigurno ne postoji bolji način za reklamiranje vašeg brenda od balona na vrući zrak. Doista, balon na vrući zrak velika je platforma za oglašavanje, bilo da leti ili stoji. Baloni na vrući zrak privlače veliku pažnju gdje god da se pojave i iz tog razloga nudimo opcije za prikazivanje vašeg brenda na našem balonu na vrući zrak. Kontaktirajte nas za opcije i cijene i dopustite nam da upravljamo vašim brendom.

Ukratko nudimo letove s Vašim transparentom/zastavom na balonu ili statičnim prikazom balona. Definitivno sjajno privlačenje pažnje za vašu trgovinu na željenoj lokaciji, uz pomoć naših profesionalnih pilota i zemaljske posade.

hot air balloon

Kako biste privukli više pozornosti možete organizirati noćni svijetleći show – zagrijat ćemo atmosferu statičnom izloženom košarom ili balonom u tamnoj noći.

NAS balon TIM

Imamo san o vlastitoj butik tvrtki za balone na vrući zrak gdje možemo biti blizu naših gostiju, gdje će svaki let biti privatan i jedinstven. Naš san je preletjeti prekrasna, neotkrivena, divlja mjesta i biti blizu prirode. Mi smo tim, mi ćemo ostvariti vaše snove!

Veselimo se letjeti s vama!


Misija, VIZIJA

Potpuno boutique razumijevanje održivog turizma temeljeno na interakciji s gostom jedan na jedan, usluzi i potpunom zadovoljstvu. Bit ćemo vam na usluzi s našim iskustvom, najboljim kvalitetama, izvrsnom sigurnosnom evidencijom i prvoklasnim letačkim umijećem.

first hot air balloon flight
Ayberk Okan, glavni pilot, vlasnik

Profesionalni komercijalni pilot, letio je u Cappadocia, Pamukkale i pustinji u Dubai, odgovoran za sve putničke letove i zračne operacije

Umjetnik, kipar motornom pilom, apstraktni slikar, glazbenik, zaljubljenik u mačke.

hot air balloon flights
Anna Wrońska, pilot, vlasnica

Sportski pilot amater, zaljubljenica u letenje balonom. Zadužena za rezervacije, događaje, organizaciju.

Inženjerka elektrotehnike, umjetnička plesačica na šipci, vlasnica mačke, vezilja.